Update 08/03/2024

KITTENS:

Er zijn op dit moment geen kittens beschikbaar. Heeft u interesse in een kitten, dan graag een mailtje sturen met wat uitleg over uw woon- en werksituatie en naar welk kleur/geslacht u op zoek bent. We verwachten dat er weer kittens beschikbaar komen vanaf de maand juli.

HERPLAATSERS BESCHIKBAAR:

Er zijn een aantal Brits Korthaar herplaatsers beschikbaar. Dit zijn katers en poezen die bij ons wonen als moederpoes en dekkater. Op een bepaald moment mogen ze ‘met pensioen’ en zoeken wij een warm mandje waar ze van een echt poezenleven kunnen genieten.

Klein Veerle’s Zarah-Linda: lilac poesje, net gesteriliseerd, geboren in 2017


Algemene info: Op zoek naar een kitten?

Staat u bij mij op de wachtlijst?  Ik probeer zo goed als mogelijk de wachtlijst te volgen. Dus als meerdere mensen zich kandidaat stellen, dan krijgen diegene die het langst op de wachtlijst staan voorrang!
Staat u niet op de wachtlijst en bent u toch op zoek naar een kitten? Prima. Stuur mij een mailtje en kijk regelmatig op de website naar de update onder het kopje ‘Te Koop’. De wachttijd is een klein half jaar. Ik ben nu bezig met de aanmeldingen van einde 2023. Zelfs als ik niet antwoord op de mailtjes, uw bericht wordt toch bewaard in mijn inbox en u kunt er later naar verwijzen. Ik hou mij zo goed mogelijk aan de volgorde van de wachtlijst!