Update 29/06/2024

KITTENS:

We hebben weer kittentjes beschikbaar!! We hebben kleintjes in de kleuren lilac, blauw en blauw-wit. De eerste kleintjes mogen verhuizen in de periode eind juni- begin juli. We weten dat dit altijd een lastige periode is voor de kittentjes om te verhuizen omdat veel mensen dan op zomervakantie vertrekken.

Dus: Als u op de wachtlijst staat en u vertrekt niet op vakantie, dan horen wij graag van u! Stuur ons een mailtje en we nemen contact op.


Algemene info: Op zoek naar een kitten?

Staat u bij mij op de wachtlijst?  Ik probeer zo goed als mogelijk de wachtlijst te volgen. Dus als meerdere mensen zich kandidaat stellen, dan krijgen diegene die het langst op de wachtlijst staan voorrang!
Staat u niet op de wachtlijst en bent u toch op zoek naar een kitten? Prima. Stuur mij een mailtje en kijk regelmatig op de website naar de update onder het kopje ‘Te Koop’. De wachttijd is een klein half jaar. Ik ben nu bezig met de aanmeldingen van einde 2023. Zelfs als ik niet antwoord op de mailtjes, uw bericht wordt toch bewaard in mijn inbox en u kunt er later naar verwijzen. Ik hou mij zo goed mogelijk aan de volgorde van de wachtlijst!

Ter info: de kittens mogen pas bezoek ontvangen als ze volledig gevaccineerd zijn en dus bijna mogen verhuizen.