Klein Veerle’s Julius J.

Julius is onze lilac kater. Hij is geboren bij ons op de cattery. Zijn moeder is Amelia Rose Your Honor en ze is op buitendekking geweest bij Liefde is Geronimo. Julius is een grote lieve en aanhankelijke beer. Hij heeft bloedgroep A en is zuiver korthaar. Hij is PKD en HCM getest. Julius is beschikbaar voor buitendekkingen.


Macaron aux Cérises of Summer Love

Macaron is onze lilac kater met bloedgroep b. Hij is geboren in 2016. Hij is getest op PKD en zijn laatste HCM-test dateert van 24/11/2023. Macaron draagt het langhaar-gen. Macaron is een handige en ervaren dekkater, hij is zeer bedreven in het omgaan met poezen die zich moeilijk laten dekken. Macaron is beschikbaar voor buitendekkingen.


Klein Veerle’s Sky Angel

Sky is een blauwe kater, bloedgroep b en zuiver korthaar. Hij is geboren in 2018 uit onze eigen poes Ani May van Brifety die op buitendekking geweest is bij Lester von dem Gremlins. Sky is getest op PKD en zijn laatste HCM test dateert van 24/11/2023. Sky is heel makkelijk met buitendekkingen. Hij is erg lief en zachtaardig en hij is heel charmant tegen de poesjes. Sky heeft een hele mooie oogkleur. Hij is beschikbaar voor buitendekkingen.


Palladium Million Reasons

Palladium is onze blauw-witte kater. Hij is de zoon van Minister Prime Allure’s en Bohoboco Million Reasons. Hij heeft bloedgroep b en is zuiver korthaar, hij draagt geen chocolate. Palladium is een bijzonder zachtaardige en knuffelige kater. Hij heeft een mooi rond hoofd en grote ronde ogen. Palladium is getest op HCM (laatste test 24/11/2023).  Palladium is beschikbaar voor buitendekkingen.


Klein Veerle’s Xinky

Xinky is de zoon van onze gekende voormalige dekkater Eltec’s Zorro. Xinky heeft bloedgroep A en draagt langhaar. Hij is geboren in 2021, hij is getest op HCM en PKD. Xinky heeft een dikke chocolate vacht en een prachtige oogkleur!


Klein Veerle’s Das Pop

Das Pop is een grote stevige jonge chocolate dekkater. Hij heeft bloedgroep A en draagt langhaar. Hij is getest op HCM en PKD.