Klein Veerle’s Julius J.

Julius is onze jonge lilac kater. Hij is geboren bij ons op de cattery. Zijn moeder is Amelia Rose Your Honor en ze is op buitendekking geweest bij Liefde is Geronimo. Julius is een grote lieve beer en ondertussen al redelijk ervaren met de poezen. Hij heeft bloedgroep A en is zuiver korthaar. Hij is PKD getest en in september 2021 een tweede keer negatief getest op HCM. Julius is beschikbaar voor buitendekkingen.


Macaron aux Cérises of Summer Love

Macaron is onze lilac kater met bloedgroep b. Hij is geboren in 2016. Hij is getest op PKD en zijn laatste HCM-test dateert van januari 2022. Macaron draagt het langhaar-gen. Macaron is een handige en ervaren dekkater, hij is zeer bedreven in het omgaan met poezen die zich moeilijk laten dekken. Macaron is beschikbaar voor buitendekkingen.


Klein Veerle’s Sky Angel

Sky is een blauwe kater, bloedgroep b en zuiver korthaar. Hij is geboren in 2018 uit onze eigen poes Ani May van Brifety die op buitendekking geweest is bij Lester von dem Gremlins. Sky is getest op PKD en zijn laatste HCM test dateert van januari 2022. Sky is heel makkelijk met buitendekkingen. Hij is erg lief en zachtaardig en hij is heel charmant tegen de poesjes. Sky is beschikbaar voor buitendekkingen.


Palladium Million Reasons

Palladium is onze jonge wit-blauwe kater. Hij heeft bloedgroep b en is zuiver korthaar. Hij is dit jaar voor het eerste getest op HCM. Palladium is een bijzonder zachtaardige en knuffelige kater.